Două investiții majore, în derulare într-o comună din Timiş

sandra

La Şandra, comună de șvabi cândva, încă fieful petrolist al județului, investițiile publice majore care se derulează cu repeziciune, atât în varianta lor nevăzută din gospodăria subterană, cât și în cea de la suprafață, au schimbat aspectul general al localității.

Asfaltul, podețele, accesele auto și șanțurile pluviale uniform configurate obligă și locuitorii la mai multă grijă față de propriile case, de spațiile verzi. Schimbarea de look a localității generează atitudini noi în comportamentul oamenilor și, cum spuneam relativ la alte locuri, un spor de valoare la vânzarea imobilelor.

În derulare, așadar, se află modernizarea străzilor, realizată deja în proporție de 92 la sută. Mai sunt de făcut marcajele și unele retușuri, toate acestea fiind posibil de realizat până la finele acestui an.

O altă investiție, la fel de importantă se derulează tot pe ultima ei zecime, adică este realizată în proporție de 90 la sută. E vorba de reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, lucrare ce prevede și o stație de tratare, care va îmbunătăți calitatea acestei utilități.

Reabilitarea s-a efectuat cu conducte noi, cu secțiune ce asigură debitul necesar, acestea fiind postate pe ambele părți ale străzii. De asemenea, vor fi montați pe străzi hidranți și conducte de aerisire. Ambele proiecte aduc un aport investițional în beneficiul locuitorilor de astăzi ai comunei Șandra, în creșterea standardului lor de viață, de 3,5 milioane de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *