O campanie de curățenie… cu brumă

biled 1

Campaniile de curățenie de primăvară și de toamnă, inițiate de municipalitatea din Tmișoara mai întâi, s-au generalizat în mai toate comunele, de când la nivelul acestora funcționează servicii proprii de salubrizare ori se derulează contracte cu firme specializate.

Este însă de spus că la țară se gândește mai realist, în sensul că s-a așteptat să pice bruma și, odată cu ea, și frunzele tururor copacilor, spre deosebire de municipiu, unde lucrurile s-au derulat cu mare viteză și campania s-a încheiat deja.

cristian-davidLa Biled, de exemplu, campania de toamnă a fost mai bine programată, pentru perioada 1-15 noiembrie. Exact ce am afirmat deja a confirmat și primarul Cristian David (foto): „Dacă făceam curățenia cât a fost timpul cald și frumos, trebuia să o reluăm după prima brumă.

Așa, o facem o dată și bine, cu toate că timpul e urât!”, a spus edilul.

Dacă la Timișoara străzile au rămas cu covoare sau cu mormane de frunze e pentru că edilii de la casele mari nu obișnuiesc să facă schimburi de experiență cu cei din mai micile administrații și nici să tragă cu ochiul pe străzile gospodărite de aceștia. Sigur că respectăm proporția, chiar dacă avem dreptate…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *