Bani plătiţi pentru vacanţe exotice care nu există. Zeci de familii au fost înşelate de o firmă de turism

vacante exotice

Zeci de familii din Mehedinți și Gorj au plătit mii de euro pentru vacanțe exotice, care nu există. Oamenii au fost înşelaţi de către o tânără care le-a promis preţuri mici pentru destinaţii extraordinare, dar visul li s-a năruit când au constatat că au ajuns degeaba la aeroport. Până acum, aproape 40 de persoane au făcut plângeri pentru înşelătorii similare, conform stiriletvr.ro

CITEȘTE ȘI: Alertă în Germania. Poliţist ucis pe calea ferată. Ucigaşii români sunt căutaţi în toată lumea

Un tânăr din judeţul Gorj și-a dorit o vacanță de vis în Antalia, împrenă cu soţia și copilul de doi ani. Au aflat de excursie de la alţi prieteni de familie și au achitat 1200 euro pentru doi adulți, plus 200 de euro pentru copil.

La Bucureşti, când urmau să decoleze spre Turcia, au aflat că nu există nici o rezervare pe numele lor. Au verificat și la hotelul unde urmau să se cazeze și nu apăreau pe nici o listă.

Administratorul aceleiași agenții – o tânăra de 27 de ani – a vândut și o vacanţă în Dubai cu numai 350 de euro, pentru o săptămână. Pe drum spre București, clientul a aflat că a fost victima unei escrocherii.

Poliţiştii au făcut percheziţii la sediul agenţiei şi acasă la cea care o administra. Au ridicat înscrisuri care probează înşelăciunea de care este acuzată tânăra.

După ce a aflat de plângerile împotriva ei şi după ce a stat o noapte în arest, tânăra a început să-i caute pe păgubiţi şi să le restituie sumele cu care i-a înşelat.

A returnat până acum 12.000 de euro, din cei 18.000 pe care i-ar fi încasat pe nedrept. Există însă bănuiala că numărul celor înşelaţi este mult mai mare, pentru că unele pachete vândute sunt pentru date ulterioare, iar clienții nu ştiu încă de înșelătorie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *