Alertă în Germania. Poliţist ucis pe calea ferată. Ucigaşii români sunt căutaţi în toată lumea

politist 6

Doi români sunt căutaţi în toată lumea, ei fiind acuzaţi de de mai multe spargeri, dar si de ucidere din culpă a unui poliţist german.

În luna iunie 2019, patru români au şocat Germania după ce un ofițer de poliție sfârșea călcat de un tren în apropierea stației Wächtersbach.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Educației s-a răzgândit și promite măsuri concrete după dezastrul de la testele PISA

Poliţistul era în timpul serviciului şi urmărea pe doi din cei patru români care tocmai dăduseră lovitura la un centru comercial.

Doi dintre spărgători au fost prinși la fața locului, însă doi dintre ei au apucat să scape, luând-o la goană spre pădurea Wächtersbach – Aufenau în zona autostrăzii federale 276. În timpul urmăririi celor doi hoți români, un ofițer de poliție, în vârstă de 44 de ani, a fost prins între șinele de cale ferată și accidentat de un marfar. A murit pe loc.

Cei doi români sunt fraţi, unul de 29, iar celălalt de 35 de ani, nu pot fi acuzați de uciderea din culpă a polițistului neamț, întrucât aceștia erau în custodia poliției când accidentul s-a petrecut. Ofițerul îi urmărea pe ceilalți doi complici care au reușit să fugă de la locul jafului. Fratele mai mare a fost condamnat la doi ani de închisoare, fratele mai mic la un an și trei luni.

În faţa anchetatorilor, românul de 35 de ani a declarat că a achiziționat din Franța un autoturism cu care voia să se îndrepte spre casă, în România, însoțit de ceilalți trei români. Numai că pe drum s-au gândit să mai facă rost de bani, așa că au comis trei spargeri.

După spargerile comise, cei patru infractori fuseseră deja dați în urmărire în Luxemburg, apoi la Trier și la Frankfurt, unde comiseseră furturile.

Citește mai mult AICI 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alertă în Germania. Poliţist ucis pe calea ferată. Ucigaşii români sunt căutaţi în toată lumea

Lasă un răspuns