Ministrul Educației s-a răzgândit și promite măsuri concrete după dezastrul de la testele PISA

Semnal de alarmă tras de Asociația Elevilor din Timiș: Ministerul Educației ia, din nou, decizii peste noapte!

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a stabilit un calendar cu activităţi ce urmează să fie desfăşurate în perioada imediat următoare, astfel ca până la finalul anului să existe un set de măsuri concrete, cunoscute şi asumate. Decizia vine după apariţia rezultatelor PISA.

CITEȘTE ȘI: Urmează concedieri colective! Sute de oameni rămân pe drumuri

Inițial, ministrul Educației declarase că „nu trebuie neapărat să ne îngrijorăm de această evaluare a testelor PISA”. Președintele Klaus Iohannis, a declarat însă că „trebuie să ne îngrijorăm”.

„Este un lucru important să discutăm despre educație, probabil și în lumina celui mai recent studiu PISA, în care România a dovedit că nu a făcut progrese, dimpotrivă, s-au înregistrat, în anumite domenii, regrese. Educația din România are nevoie de reformare profundă, de o reașezare, drept pentru care am lasat proiectul România Educată”, a spus Klaus Iohannis.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Ministerul Educaţiei Naţionale, după anunţarea rezultatelor înregistrate de elevii români la evaluarea PISA 2018, ministrul Monica Anisie a stabilit un plan de măsuri, conform Mediafax.

Citește mai mult AICI

Foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ministrul Educației s-a răzgândit și promite măsuri concrete după dezastrul de la testele PISA

Lasă un răspuns