Bani pentru analize gratuite în Timiş. Lista laboratoarelor şi furnizorilor de imagistică

cjas timis

Casa Județeană de Asigurări de Sănatate Timiş a suplimentat bugetul alocat laboratoarelor şi furnizorilor de imagistică din județ, pentru ca toți asigurații care au nevoie de aceste servicii să beneficieze de ele.

Astfel, pentru luna decembrie, bugetul laboratoarelor a ajuns la suma de aproximativ 2,3 milioane lei, iar în ceea ce priveşte furnizorii de imagistică ( RMN, CT, radioligie), bugetul pentru luna decembrie este de 2,21 milioane lei.

În contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Timiş se află 27 de laboratoare şi 19 furnizori de imagistică. Bugetul total alocat atât laboratoarelor cât şi furnizorilor de imagistică pentru anul 2017 este de 31.057.000 lei.

“Facem cunoscut faptul că, în baza biletului de trimitere, asigurații beneficiază de analize şi investigații de imaģistică gratuite la furnizorii aflați în relație contractuală cu CJAS Timiş”, a precizat Victor Dumitraşcu, preşedinte-director general al CJAS Timiş.

Lista unităților medicale aflate în contract cu casa de asigurări poate fi accesată pe site-ul instituției, la adresa http://www.cnas.ro/cjastm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns