Banat Girls s-a despărțit de nouă jucătoare

Banat Girls s-a despărțit de nouă jucătoare

Banat Girls s-a despărțit de nouă jucătoare

La nici 48 de ore de la ultimul meci al anului, pierdut cu 3-1 pe teren propriu în fața Politehnicii Timișoara, echipa Banat Girls a anunțat rezilierea de comun acord a contractelor cu nouă dintre fotbalistele din lot.

Cristina Sucilă, Bianca Ienovan, Alexandra Hornea, Laura Desmerean, Nicoleta Lazăr, Mihaela Cătărău, Claudia Bistrian, Alexandra Trofimov și Tatiana Peșterean s-au despărțit de a șasea clasată în eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc.

„Le mulțumim tuturor pentru că au pus umărul la rezultatele obținute de echipa noastră în prima parte a sezonului și le urăm succes pe viitor”, se arată într-un comunicat al grupării ce își dispută meciurile de pe teren propriu la Tomnatic.

Antrenorul principal Liviu Ivasuc a completat: „Au fost probleme la club în această primă parte a sezonului și nu am ascuns acest lucru, astfel că deciziile luate de fete sunt de înțeles. Le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru echipă în meciurile jucate până acum și le urez succes mai departe în carieră. Sunt convins că au dat ce au avut mai bun pentru a îndeplini obiectivul de a ajunge în play-off. Și nu am fost departe de el! Vom reconstrui echipa și vom încerca o clasare cât mai bună în partea a doua a sezonului”.

VEZI ŞI: Reacția virală a echipei din Liga 6 care a aflat că va juca în Cupa Franței cu PSG (video)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *