Balul Toamnei, pentru timişorenii ajunși în… toamna vieții

bal pensionari

Înaintați în vârstă, dar cu tinerețe multă în inimi, pensionarii Timișoarei se pregătesc bal. Unul în toată puterea cuvântului, la care cântecul, jocul și voia-bună vor fi cuvinte de ordine, în frumoasa tradiție a ultimelor petreceri de dinaintea sărbătorilor de iarnă.

„Balul Toamnei“, în organizarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Timișoara, își așteaptă participanții duminică, de la ora 14, la un restaurant local, unde, neîndoielnic, în anturajul orchestrei și al soliștilor de la ansamblul artistic „Sorocul“, bunicii și bunicuțele vor petrece o seară de ținut minte.

Prețul invitațiilor de participare este de 60 de lei pe persoană, acestea urmând a fi achitate și ridicate de către doritori de la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Timișoara din Calea Bogdăneștilor nr. 4, persoana de contact fiind Lia Moldovan, telefon 0737 507 999.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Balul Toamnei, pentru timişorenii ajunși în… toamna vieții

  1. Invitatiile trebuiesc ridicate si achitate… pai ce invitatie e asta? Si la care restaurant va avea loc acest bal, nu se stie sau e secret de stat? Ciudat articol, pe bune… Duminica e poimaine, eu nu cred ca D-na Lia Moldovan va veni maine la serviciu la CARP sa vanda invitatii. Misterios…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *