Politica ALDE Timiș: tinerii reprezintă un capital valoros pentru România

Marian Cucsa

Alianța Liberalilor și Democraților din Timiș a început de câteva luni să atragă tot mai mulți tineri și specialiști în diverse domenii.

Pentru alegerile din 11 decembrie, listele de candidați sunt formate din astfel de persoane, așa cum este și primul candidat pe lista Camerei Deputaților, Marian Cucșa, care are 30 de ani.

La vizita pe care liderii ALDE au făcut-o recent la Timișoara, copreședintele formațiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu, a spus că programul pe care liberal-democrații din România îl propun pentru țară vizează proiecte și politici care să aducă multe beneficii tinerilor, obiectivul acestui program fiind ca generațiile tinere să găsească împlinire acasă, nu în alte țări.

„Ne dorim ca anumite programe să le transpunem în următoarea legislatură, dacă ajungem la guvernare, lucru care este posibil. Ne dorim să dăm tinerei generații ceea ce își dorește, astfel încât să nu mai fie în situația să emigreze. Să dezvoltăm condiții pentru ca tinerele generații să rămână în țară”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

La rândul său, copreședintele Daniel Constantin a avut cuvinte de apreciere pentru ceea ce construiește Marian Cucșa, care este și președintele filialei județene a partidului, în Timiș.

„Echipa din Timiș s-a întărit după alegerile locale. Știm că oamenii s-au săturat de promisiuni electorale. Ceea ce interesează este credibilitatea celor care lansează programe. Prin ceea ce noi propunem prezentăm și credibilitatea ca aceste lucruri se pot întâmpla”.

Pentru alegerile din decembrie, Marian Cucșa a anunțat pe platforma online http://www.mariancucsa.ro/ care sunt proiectele pe care dorește să le realizeze în calitate de parlamentar. Acestea vizează corectarea unor greșeli legislative, cum ar fi cea pentru verificarea periodică a persoanelor care au o dizabilitate ireversibilă, dar și proiecte pentru tineri, copii sau care aduc beneficii clare părinților.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Politica ALDE Timiș: tinerii reprezintă un capital valoros pentru România

  1. Nu mai dati sperante desarte oamenilor. Va folositi e tinerii acestia in campania electorala apoi „ciao”, ca nu mai aveti bani. Greu de crezut ca va mai scoate Tariceanu bani din pusculita, bani stransi de pe urma vanzarii Insulei Serpilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *