Bajaga, Cargo şi Mihai Mărgineanu concertează într-o comună din Timiș!

Embargo Fest”

Prima ediție a manifestării „Embargo Fest”, găzduită în comuna timişeană Dudeştii Vechi, îşi va deschide porţile pentru public vineri, 18 mai, începând cu ora 16, cu proiecția unul film documentar, programul muzical al zilei cuprinzând recitalurile oferite de Amaro Del (Serbia), Spitalul de Urgenţă şi Mihai Mărgineanu şi Banda.

Embargo Fest” 2
Mihai Margineanu pozeaza pentru un portret, in Bucuresti, 21 martie 2013. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Sâmbătă, 19 mai, la ora 17, vor urca pe scenă artiştii Ansamblului de dansuri sârbeşti „Sfântul Sava” din Sânnicolau Mare, după care vor concerta trupele The Weenkend Bandits, Lucky Cash (Serbia) şi Cargo. Embargo Fest” 1

Duminică, 20 mai, la ora 17, va fi rândul micilor spectatori să se delecteze cu „Noua poveste a Scufiței Roșii”, prezentată de Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, iar Olivera Petcov şi formaţia Melting Dice vor prefaţa, la ceas de seară, concertul îndrăgitei trupe sârbeşti Bajaga i Instruktori. După miezul nopţii, petrecerea continuă, cu acces gratuit, la Green Stage, unde melomanii se vor putea delecta cu diferite stiluri de muzică mixate de K-Lu, Mr. Goju (MNE), DJ Axa, B:Hex şi Spazm.

Organizatorii Festivalului „Embargo” vor pune la dispoziţia timişorenilor un autobuz care va întreprinde zilnic trei curse gratuite din oraşul de pe Bega către Dudeştii Vechi, comună accesibilă şi cu trenul sau maşina. „Embargo Fest” oferă, de asemenea, un spaţiu gratuit de campare în localitatea ce găzduieşte manifestarea şi un parc de distracţii pentru copii.

Pus la cale în premieră, evenimentul îşi propune să ajute la dezvoltarea diversităţii culturale în spaţiul timişean şi promovarea minorităților naționale. Anul acesta, bulgarii din Dudeştii Vechi sărbătoresc 280 de ani de la venirea pe teritoriul României.

Biletele, în valoare de 20 de lei pe zi, şi abonamentele la festival, cu preţul de 50 de lei pentru întreaga durată a manifestării, se vor putea achiziţiona la intrare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Bajaga, Cargo şi Mihai Mărgineanu concertează într-o comună din Timiș!

  1. După ce parlamentara Mihaiela Csokany a furat milioane de la stat și ca o nesimțită nu a plătit nici măcar pensii, sănătate, șomaj, etc acuma poate face bairam pe banii contribuabililor onești. Festivalul acesta (după cum îi spune și numele) slăvește nimic altceva decât furtul, putoarea și toate celelalte ilegalități (să nu-mi spuneți că nu știți că alcoolul și țigările de contrabanda pe filiera Valcani, Lunga vin). Nu dă bine un festival al recoltei sau al meșteșugarilor căci puțini se mai ocupă cu chestii de astea, așa-i ?

Lasă un răspuns