Bacteria E.coli descoperită într-un restaurant din Banat

carne tocata

Alertă în opt judeţe din ţară! Inspectorii de la ANSVSA au descoperit E.coli în cele 14 probe prelevate din mai multe magazine, abatoare şi restaurante.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât, tulpina de E.-coli este aceeaşi care a provocat moartea mai multor bebeluşi din Argeş, în urmă cu câteva luni.

În urma acestor verificări, a fost depistate produse infestate cu bacteria E.Coli în 14 locații din județele Vâlcea, Suceava, Tulcea, Sibiu, Caraș Severin, Bistrița Năsăud, Olt și Prahova.

Inspectorii au descoperit acestă bacterie în probe prelevate într-un abator din Vâlcea și într-un alt abator din Suceava, chiar în carnea tocată și cârnații din magazine din Tulcea, în pasta de mici dintr-un restaurant din Caraș Severin, în telemeaua de oaie din Olt, dar și în laptele de la o fermă din Prahova, conform B1.ro.

În ultima săptămână, inspectorii ANSVSA au prelevat și analizat 171 de probe din abatoarea, magazine, supermaketuri și dozatoare de lapte.

România în alertă: Bacteria E.coli depistata în magazine, abatoare și restaurante din 8 județe din țară


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bacteria E.coli descoperită într-un restaurant din Banat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *