Avocat celebru, condamnat la închisoare cu executare de Curtea de Apel Timişoara

avocati Timisoara

Teofil Drugărin, avocat în Baroul București, dar stabilit în Oravița (județul Caraș-Severin), a fost condamnat de Curtea de Apel Timișoara la nouă luni de închisoare.

Avocatul a fost acuzat că l-a hărțuit în repetate rânduri pe procurorul Radu George Bucurică (din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița), magistratul care l-a trimis în judecată pe Drugărin junior.

De atunci se pare că ar fi izbucnit un conflict puternic între cei doi reprezentanți ai legii. La un moment dat, avocatul a cerut să fie chiar eutanasiat, explicând că nu mai suportă abuzurile procurorului, care nu doar că l-a anchetat pe fiul său, dar ar fi agresat-o sexual pe fiica sa.

Judecătorii Curții de Apel Timișoara, instanța care a soluționat dosarul, au mai dispus ca avocatului să-i fie interzis dreptul de a mai lua legătura sau de a se mai apropia de procurorul Bucurică timp de doi ani după executarea pedepsei principale. Totodată, instanța a admis în parte solicitarea părții vătămate de a i se plăti daune morale de către inculpat, acestea fiind stabilite la suma de 5.000 de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Avocat celebru, condamnat la închisoare cu executare de Curtea de Apel Timişoara

  1. Va rog respectuos sa imi acordati dreptul la REPLICA , fata de informatia din data de 30.09.2016 de la ora 18:00 in care ati anuntat condamnarea mea la inchisoare , pentru Hartuire ,, partea vatamata pr. bucurica radu este acel procuror care in anul 2013 mi-a agresat sexual fiica pe Drugarin Teofilia , stire in toata mass-media datorita informatiilor date publicitatii de postul de televiziune Romania TV din ; sambata 09.10.2013 .

    Buna , fac precizarii , , ….. pr. bucurica este cel care in anul 2013 mia agresat sexual fiica ,, vreau sa te f _ t “ de trei ori , STIRE NATIONALA in toata mass-media , ………….. Eu avocat 2 fapte de tulburarea linistii publice , in acalitate de AVOCAT cu contract semnat de fiica mea ( dar si tata de fata , cei care aveti fata sa dea bunul DUMNEZEU sa nu aveti un pr. bucurica pe langa ele ) …. Am zis lui colegul Radu (pr. bucurica radu ) ca fiica mea nu e de accord sa o f _ _ I TU , dar este de accord sa ii da-I limbi la cur , …… am deransat cu discutia niste politisti , subaltern lui , si fratii lui mai mari pr. de inalta curte de la PC A – Timisoara mi-au trantit dosar penal , ptr . 2 fapte identice m-au incaltat cu 6 luni , hartuirea a constat ca i-am zis : bucurica e ora 09 ; 00 dute la lucru si ca va faceti de ras ca mancati la tava mare impreuna cu evazionistii : chirciu . boca , takis si alti hoti , …. am mai incasat 3 luni , fapta ce atrage si daune morale , si masuri complementare . Actiunea lui bucurica la clienta mea si fiica , fosta stire nationala nu e tulburarea linisti publice , … a mea da ? Nu am avut parte de un process echitabil , urmeaza sa castig la CEDO ( viitoarea cauza Drugarin Teofil contra Romaniei ). NU imi pare rau de consecinta , mie RUSINE de fiica mea ca nu am putut sa ii fac DREPTATE . Sunt Revolutionar si nu pot sa procedez altfel , si am o cicatrice : am executat 8 luni de puscarie ptr. Tentativa de trecere a frontierei , am fost batut cu bestialitate de graniceri , am urinat sange o saptamana , colegul cu care am fost mai fragil fiind din cauza batailor a DECEDAT , din 8 luni de puscarie am executat 3 luni cu lanturi la picioare (exista variant ca fronteristi sa evadeze ), am facut foamete , am fost purtat prin 4 penetenciare cu destinatiea finala la Penetenciarul Vaslui iar scaun aveam o data la 20 de zile , Cred ca trebuie demascat un personaj dubios , penal si dement cum e pr. bucurica radu . RESTUL E CAN CAN ,

    contact avocat Drugarin Teofil : 0747 431 931 , daca doriti sa aflatii singuri informatia un ziarist de investigatie sa faca cercetari pe numele Motica , si are ca rezultat plagiat Kovesi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *