Execuţie la vârful PMP Timiş: Răducanu l-a dat afară pe Dugulescu

Marius Dugulescu a fost îndepărtat din funcţia de preşdinte al PMP Timişoara. Cel care a luat această măsură este Ion Răducanu, liderul filialei judeţene a partidului lui Traian Băsescu. În locul lui Dugulescu, a fost instalată Roxana Iliescu, care a devenit astfel şefă la organizaţia municipală.

Dugulescu nu a dorit săcomenteze situaţia, deşi se consideră nedreptăţit de această decizie. El a înfiinţat, practic, organizaţia municipală, reuşind să bage PMP în Consiliul Local Timişoara.

Privind lucrurile în oglindă, Ion Răducanu nu a reuşit aceeaşi performanţă cu UNPR, deşi a beneficat de charisma lui Titu Bojin, candidatul de la consiliul judeţean.

Imediat după alegerile locale, PMP şi UNPR au fuzionat, iar Ion Răducanu a devenit preşedinte al filialei.

După execuţia lui Dugulescu, un posibil candidat la Camera Deputaţilor, lucrurile au devenit extrem de clare in PMP: Răducanu va fi primul pe listă.

1 Comments
gioni 03/10/2016
In opinia mea AMANDOI is VARZA de Cacova nu de Brussels ... Unu-i "fricoasa" si altu-i "pampalau" ... In schimb mi-a placut aia cu charisma, desi unii, tizi cu Iliescu nu stiu a cui cururi incearca sa le lustruiasca!