Avion românesc, prăbușit în Italia: opt morți! S-a aflat cine era pilotul

Avion românesc, prăbușit în Italia: opt morți! S-a aflat cine era pilotul

Opt români, între care și un copil, au murit, ieri, după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire în construcție, în Milano, titrează presa italiană. Accidentul a avut loc în apropiere de stația de metrou San Donato, din Milano. Clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

Dan Petrescu era pilotul aflat la manșa avionului prăbușit în Milano, potrivit Mediafax. Acesta era considerat, de către mulți actori din real estate, cel mai mare investitor din piață. Avionul pe care îl pilota Dan Petrescu era un avion monomotor.

CITEȘTE ȘI: Şeful BioNTech: „Imunitatea dobândită în urma vaccinării cu actualele seruri este posibil să nu mai fie eficace în protecţia împotriva noilor variante”

Dan Petrescu avea 68 de ani. Acesta controla suprafețe mari de terenuri din București, dar și din țară. Cele mai vizibile erau în 2010 cele 15-20 de centre care includeau la vremea respectivă și hipermarketurile Real și alte galerii comerciale, relatează Ziarul Financiar, citat de Aleph News.

Ion Țiriac spunea despre el că era cel mai bogat român, dar era foarte discret și nu era prezent în spațiul public.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns