Aveţi maşină înmatriculată în Bulgaria? Luaţi aminte!

Parlamentarii vor să interzică şoferilor cu maşini înmatriculate în Bulgaria să circule pe drumurile din România mai mult de 90 de zile.

Legea care stabileşte acest lucru va fi discutată în toamnă de deputaţi. Senatul a respins ideea, pe motiv că face discriminare. Drept urmare, aleșii vor să limiteze circulaţia tuturor autoturismelor înmatriculate în străinătate.

Potrivit iniţiatorilor, în acest moment, în România circulă peste 100.000 de maşini înmatriculate în Bulgaria. Pe lângă faptul că proprietarii evită taxa de înmatriculare, apar probleme mari când provoacă accidente rutiere.

Citeşte şi:

Accident mortal în vestul ţării!

ACCIDENT GROAZNIC: 6 oameni au murit!

 

„Este un fenomen deja faptul că firmele de asigurări bulgăreşti plătesc cu foarte mare greutate despăgubirile. Trec între 120 şi 140 de zile. În peste 80 la sută din cazuri vorbim despre plăţi incomplete”, spune Cristian Munteanu, preşedintele Asociaţiei Societăţilor de Service Auto Independente.

Legea urmează să fie dezbatută săptămânile următoare, imediat după începerea sesiunii parlamentare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Aveţi maşină înmatriculată în Bulgaria? Luaţi aminte!

  1. Mă gunoaie penale de parlamentari faceți o taxă unică de 4-500de euro pt înmatriculare și ați rezolvat problema nu limitați dreptul de circulație a mașinilor ca nu suntem comuniști pacalicilor

Lasă un răspuns