Accident mortal în vestul ţării!

Un accident mortal a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 7, în apropiere de Hanul de la Răscruce. Un microbuz circula din direcţia Nădlac înspre Arad, în el aflându-se două persoane de sex masculin, din judeţul Argeş, iar la un moment dat, într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul acestuia a pierdut controlul volanului, a intrat în balans şi a pătruns pe contrasens.

Doar ghinionul a făcut ca, tocmai în acel moment, din sens opus să circule un autovehicul Golf în care se aflau un bărbat şi o femeie, amândoi din judeţul Arad.

Şoferul autoturismului Golf a încercat să evite impactul cu microbuzul, a virat la dreapta, a ieşit de pe partea carosabilă, pe câmp, unde a fost lovit totuşi de microbuz.

În urma accidentului, şoferul maşinii Volkswagen Golf, în vârstă de 39 de ani, din Pecica, a decedat, iar celelalte trei persoane au fost transportate în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

Citeşte şi:

ACCIDENT GROAZNIC: 6 oameni au murit!

 

Traficul pe ambele sensuri a fost blocat mai mult de o oră, timp în care agenţii rutieri au efectuat măsurători şi cercetări.

Mai multe imagini pe specialarad.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns