Percheziţii de amploare în Timiş şi alte trei judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

mascati descinderi

Aproximativ 50 de percheziţii au loc, luni dimineaţa, în judeţele Timiş, Caraş-Severin, Sibiu şi Suceava, la suspecţi de contrabandă cu ţigări, iar circa o sută de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara.

Potrivit unor surse judiciare, aproximativ 50 de percheziţii sunt făcute, luni dimineaţa, de poliţişti de frontieră şi procurori DIICOT din Timişoara, în patru judeţe: Timiş, Caraş-Severin, Sibiu şi Suceava, fiind vizate persoane suspectate că se ocupă de contrabanda cu ţigări, scrie mediafax.ro.

Poliţiştii de frontieră au monitorizat persoanele suspectate încă de la începutul acestui an. Astfel, ei au aflat cum ţigările erau introduse în ţară, din Ucraina, prin punctele de trecere a frontierei, apoi erau transportate în depozite clandestine, iar în final distribuite vânzătorilor stradali.

În total, este vorba de trei reţele, care se ajutau reciproc, susţin sursele citate. Astfel, dacă una din reţele rămânea fără marfă, aceasta era imediat aprovizionată de celelalte două.

Conform aceloraşi surse, în urma percheziţiilor, aproximativ o sută de persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Timişoara, iar pentru prima dată în faţa procurorilor vor ajunge şi vânzătorii stradali.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns