Avertismentul lui Robu pentru șefii de instituții publice

avertismentul

Unii șefi de instituții publice din județul Timiș trebuie să aibă mare grijă în perioada viitoare.

În funcție de comportamentul lor, ar putea să se trezească fără funcții, dacă îi mai îi  supără pe liderii PNL.

Avertismentul a fost lansat chiar de către primarul Nicolae Robu, care a spus că PNL nu este în totalitate la putere, atâta vreme cât mai există în teritoriu șefi care fac altă politică.

Edilul liberal a fost cât se poate de tranșant, transmițând un mesaj clar: ”Mulți au rămas în funcții. Unii sunt mai blânzi, dar alții au tupeu și continuă să ne creeze probleme. Dar o să le vină și lor rândul, în limita a ceea ce permite legea”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Avertismentul lui Robu pentru șefii de instituții publice

  1. Marketing politic:
    Dl ROBU vinde „iluzii” in timp ce ar trebui sa vanda viziuni! Elermente de marketing si management politic din anii 50 sunt preferatele Domniei sale. Ar trebui sa ……

  2. Astea nu sunt avertismente sunt amenintari ! Dar cum in Timisoara nu avem institutii care sa se autosesize la derapajele, ilegalitatile domnului Robu atunci sigur ca tupeul acestui individ creste pe zi ce trece . Daca nu ne trezim la vot acest individ care deja confunda Timisoara cu propria lui mosie o sa fie grav pentru noi toti . Se pare ca am uitat de cum se manifesta Ceausescu ! Robu este o copie fidela inca din feeicire pentru noi la o scara mai mica .

  3. Pana sa ii schimbati va schimba pe voi electoratul asa lasati-o mai incet,ca inca nu ati fost alesi,nu confundati puterea obtinuta artificial in afara vointei populare cu puterea primita in alegeri,asa ca mai incet cu pianul pe scari….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *