Arhiepiscopia Timișoarei a achiziționat o casă pentru o mamă cu cinci copii

casa 8

Arhiepiscopia Timișoarei a achiziționat și donat o gospodărie cu dependințe unei mame cu cinci copii, aflată în mare dificultate, în localitatea Babșa, comuna Belinț.

Părintele Mitropolit Ioan este atent la nevoile semenilor săi și, aflând de necazul acestei familiei Vasilican,  s-a implicat în ajutorarea acesteia, oferindu-i un adăpost.

Casa a fost cumpărată prin stăruința și contribuția unui grup de credincioși din eparhie, care au fost mișcați de suferința prin care trece o mamă şi cei cinci copii ai săi. Un ajutor important a venit și din partea lui Gheorghe Florin Laza, primarul comunei Belinț, care a facilitat identificarea unei locuinţe potrivite pentru a fi achiziționată.

Arhiepiscopia Timișoarei, prin sectorul social, oferă sprijin celor nevoiași, celor care se confruntă cu situații materiale, dar și existențiale la limită, prin găsirea celor mai bune soluții. În acest sens, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan, pe lângă ajutorul material pe care îl oferă, poartă în rugăciunile Înaltpreasfinției Sale pe cei pe care Dumnezeu îi miluiește prin grija unor creștini cu suflet mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *