Avem ministru pe timişoreanul Anton, care ne toarnă beton (video)

Mai ştiţi bancul cu Anton? Cum, care Anton? Noul ministru al energiei, Anton Anton, are un simţ al umorului extrem de dezvoltat. Acesta are legături cu Timişoara, unde nu numai că s-a născut şi a absolvit facultatea, dar a încercat să-şi relanseze şi cariera politică.

În 2008, pe când era ministru al educaţiei, Anton Anton a candidat din partea PNL pentru un post de deputat într-un colegiu din Timişoara. Erau vremuri în care fostul PDL mătura tot în alegeri, iar liberalilor le era greu să se impună cu cineva care nu avea notorietate suficientă.

Faptul că era ministru era prea puţin pentru a avea priză la electorat, aşa că Anton Anton a ales o metodă inedită şi foarte amuzantă pentru a se face cunoscut timişorenilor.

Încercând să facă „viral” bancul cu betonul, Anton şi-a făcut campanie electorală umblând prin oraş cu o… betonieră. Când alegătorii se întrebau cine e Anton, răspunsul echipei de campanie venea ca turnat (beton): Cum, care Anton? Ăla cu betonul!

Umorul candidatului liberal nu a prins, însă, la electorat şi Anton Anton nu a ajuns deputat, banii PDL cântărind mai greu decât ironiile PNL. Totuşi, betoniera nu a fost chiar nefolositoare şi iată că fostul candidat-beton a ajuns cu ea în guvern, făcându-i pe mulţi să se întrebe, precum în celebrul banc, cine e Anton?


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Avem ministru pe timişoreanul Anton, care ne toarnă beton (video)

  1. Profesorul de fluide Anton, pronumele sau e tot Anton, transporta de zor beton, ne ia pe toți in balon , vrednic bufon, folosind al sau baston.

      1. Normal ca se spune “Prenume” dar pentru a folosi o nota ironica la adresa psd am folosit “pronume” tocmai ca sa fie mai în ton cu exprimările agramate ale mult stimatei șefe de la MAI, secretara de la tiliorman. Am sa leg toată aceasta pseudo-epigrama cu o “pamblica” tricolora, ca așa se vorbește în Moldova. Normal, Banatul nu-i Moldova dar e plin de ea. Sa trăiți bine.

Lasă un răspuns