Accident grav între Timişoara şi Giroc! Au intervenit un echipaj SMURD şi o autospecială de pompieri

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, luni seara, pe şoseaua ce leagă localitatea Giroc de Timişoara.

Potrivit primelor informaţii, un Renault şi un Volkswagen au intrat în coliziune, în zona Hotelului IQ, unul dintre autoturisme oprindu-se în şanţul de pe marginea carosabilului.

La faţa locului au intervenit de urgenţă un echipaj SMURD şi o autospecială de pompieri, pentru a spăla şoseua de lichidele scurse din autovehicule, în urma impactului.

Potrivit unor martori oculari, este posibil ca în evenimentul rutier să fi fost implicate şi alte autoturisme, în afară de cele două.

Traficul între Timişoara şi Giroc a fost blocat. Poliţia încearcă să clarifice împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Zona este una în care viteza e limitată la 50 km/h dar, în ciuda acestui fapt, mulţi conducători auto apasă prea tare pedala de acceleraţie.

Alţii, la fel de iresponsabili, depăşesc cu tupeu linia dublă continuă ce desparte cele două sensuri de mers… O altă categorie de şoferi virează spre străzile laterale (sau intră pe drumul principal) fără să se asigure, punându-i în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic.

Foto: Info Trafic Jud. Timiş


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Accident grav între Timişoara şi Giroc! Au intervenit un echipaj SMURD şi o autospecială de pompieri

  1. Felicia ai dreptate întru totul toate zonele de altfel construite în ultimii ani respecta doar bunul plac al lui cia Mielu , indicațiile lui prețioase , pe varianta fără număr ( vorbesc de cașcaval nu de necesitățile oamenilor) , e un haos instituționalizat sub oblăduirea latifundiarilor.

  2. Locuiesc intr-unul din blocurile de langa Hotel IQ. Aveti dreptate cu ceea ce spuneti mai sus –
    multi cetateni care locuiesc la aceste blocuri taie linia dubla continua ca sa intre spre blocuri si parcheaza in fata acestor blocuri, asa este blocand o banda. Raspunsul lor este ca nu au unde parca, dar nu este numai asta adevarat tot timpul, ci si atitudinea de „cocalari” si prostia umana a multora din cei care au cumparat in aceasta zona!Locuri de parcare nu prea sunt, blocurile au fost construite intr-o mare bataie de joc, cu acceptul primariei care a permis niste lucruri la limita legalitatii dar in detrimentul celor care au cumparat aici si cu acordul primarului, prieten bun cu multi dintre cei care au construit aceste blocuri! Un articol intreg as putea scrie despre aceasta zona de blocuri „noi” de langa IQ, care nu stiu ce hotel dubios este(?) si daca e functional sau nu. Ca sa ajungem sa parcam in spatele blocului, noi mergem pana la intersectia cu str.Neptun, ptr.a putea intoarce cand venim dinspre TM, insa este extraordinar de incomod sa intorci acolo, cu traficul existent si viteza peste limita admisa. Prima banda este blocata de cei parcati de la limita strazii Neptun si pana dupa terminarea acestor blocuri. Nu este primul accident.

  3. Una dintre marile probleme ale acele zone (problema ignorata atât de Primăria Giroc cât și de Consiliul Județean Timiș in administrarea căruia este acel drum – DJ 585) este parcarea pe banda 1 de circulație a mașinilor celor ce locuiesc in acea zona. Din acest motiv toți care vin dinspre Giroc se înghesuie pe o banda plus ca in acea zona este și ieșirea din cartierul Planiste( str Neptun)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *