Autoturism spulberat de tren la trecerea la nivel cu calea ferată

accident tren arad

Un autoturism a fost lovit în plin la trecerea la nivel cu calea ferată aflată la ieşirea din Zimandu Nou spre Sântana de o garnitură de tren.

CITEŞTE ŞI: Filmare şocantă cu un accident în care un şofer a încercat să evite impactul cu o maşină care a depăşit în curbă (VIDEO)

Trenul Regiotrans, care face legătura între Brad şi Arad, a lovit o maşină care s-a angajat în traversarea liniei de cale ferată, fără a se asigura. Potrivit informaţiilor furnizate de către
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, la eveniment s-au deplasat un echipaj de descarcerare grea cu trei subofiţeri, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Zimandu Nou, dar şi un echipaj de ambulanţă venit de la staţia din Sântana.

CITEŞTE ŞI: Jaf cu două excavatoare, pe autostradă. Hoţii au furat 2,3 milioane de euro, banii de pensii pe ianuarie

„În urma accidentului, nu au rezultat victime printre pasagerii trenului, însă a rezultat o victimă conştientă, ieşită din autoturism. La accident se deplasează şi un echipaj SMURD Arad”, a transmis Călin Domşa, purtătorul de cuvânt al ISU Arad. Traficul rutier nu este afectat, însă traficul feroviar este întrerupt total în zonă.

Reprezentanţii ISU Arad vin cu noi informaţii referitoare la incidentul rutier petrecut la Zimandu Nou. Aceştia anunţă că victima din autoturismul lovit de tren a fost transportată la Spitalul Judeţean, iar călătorii din tren sunt în siguranţă şi nu sunt expuşi frigului.

CITEŞTE ŞI: S-a aflat salariul Preafericitului Daniel! Leafa patriarhului timişean e impresionantă

„Victima din autoturism a fost transportată de SMURD Arad la spital, acuză dureri toracice și dureri la coloană. În garnitura de tren implicată în accident se aflau în jur de 60 de călători.

În momentul de faţă au mai rămas aproximativ 20-25 de călători, ceilalţi deplasându-se cu alte mijloace de transport auto.

Trenul Regiotrans este încălzit, motoarele funcţionează, călătorii nu sunt expuşi frigului. Autoturismul a fost degajat de pe liniile de tren și drum de către echipajul de descarcerare”, a anunţat Călin Domşa, de la ISU Arad, conform aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns