Autorul tragediei de la Fibiș, pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa drogurilor și părăsirea locului accidentului

dan ioan tudor

Dan Ioan Tudor, un tânăr de 20 de ani din Timișoara care a cauzat duminică seara teribilul accident de lângă Fibiș, a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive și părăsirea locului accidentului.

Tânărul, aflat la volanul unui autoturism, se îndrepta spre Fibiș, venind dinspre Mașloc. În dreapta sa se afla o prietenă, iar pe bancheta din spate, un tânăr de 19 ani și o tânără de 16. Potrivit declarațiilor sale, la un moemnt dat, în timpul mersului, a pierdut controlul volanului din cauza tânărului din spate care i-ar fi tras un pumn în cap, ca urmare a unui conflict verbal iscat între ei.

Mașina a părăsit carosabilul, oprindu-se într-un pom și luând foc. Șoferul și prietena din dreapta sa au reușit să iasă din autoturism, însă ceilalți doi pasageri au ars înăuntru.

accident fibis

După accident, șoferul a fugit de la locul faptei. A fost găsit după câteva ore, rătăcind pe străzi, în Fibiș. La testele biologice prelevate, a reieșit că acesta fumase marijuana.

Foto: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Autorul tragediei de la Fibiș, pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa drogurilor și părăsirea locului accidentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *