Autorii jafului de la benzinărie au fost eliberaţi

Parchet Judecatoria Lugoj

O noua decizie a procurorilor lugojeni a devenit subiect de discutie in spatiul public.

Magistratii lugojeni au decis sa ii cerceteze sub control judiciar pe indivizii care au pus la cale un furt in urma caruia acestia au plecat dintr-o benzinarie cu 157.000 de lei.

Cei trei tineri au fost eliberati din arest si s-au indreptat spre Lugoj. Decizia procurorilor a fost luata fara ca indivizii sa ajunga in fata judecatorilor.

Se pare ca tinerii erau foarte siguri ca nu li se va intampla mare lucru deoarece pe tot parcursul zilei au zambit in fata camerelor de luat vederi si parca ii tratau cu dispret pe oamenii legii. Fapta lor nu este considerata indeajuns de periculoasa incat procurorii sa ceara arestarea lor pentru 30 de zile.

De asemenea, faptul ca tinerii nu au antecedente penale iar politistii i-au ridicat atat de rapid incat nu au reusit sa cheltuie toti banii, au fost alte doua motive pentru care procurorii sa considere ca hotii se pot plimba liberi prin oras, scrie lugojinfo.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Autorii jafului de la benzinărie au fost eliberaţi

  1. da desfintati domnilor institutia numita politie sa nu mai cheltuim resurse pt. prinderea hotilor, in curand hotii vor deveni oficial eroi nationali in Romania

    1. Stimate cetatean, mai citeste odata, poate pricepi corect: politia a prins rapid pe cei trei hoti! Procurorii „independenti”,aparati de hastagi si de presedinte le-au dat drumul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *