Autorecenzarea, prelungită până în 27 mai

Grevă japoneză la Institutul Național de Statistică. Și angajații din Timiș protestează

Perioada de autorecenzare a fost prelungită până în 27 mai, a anunțat vineri Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS).

Potrivit președintelui INS, autorecenzarea a fost un succes, până acum fiind completate online peste 8,4 milioane de chestionare.

„Pe parcursul derulării autorecenzării, în general media de finalizare a chestionarelor a fost 110.000 la nivelul unei zile, cu anumite ciclicități pe parcursul unei săptămâni. Din fericire, în ultimele două săptămâni rezultatele au fost cu totul spectaculoase, cu o precizare că în ultima săptămână nivelul de autorecenzare a fost la peste 440.000-450.000 de chestionare finalizate”, a declarat Tudorel Andrei.

Acesta a anunțat că perioada de autorecenzare, care inițial trebuia să se termine în 15 ami, a fost prelungită până în 27 mai.

CITEŞTE ŞI: Un român, în juriu la ”Vocea Germaniei”

„Cel puțin două criterii ne-au dus la analizarea unei asemenea situații: în primul rând interesul populației și iî al doilea rând o posibilă cale de reducere a costurilor recensământului populației și locuințelor”, a adăugat președintele INS, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *