Raliu la Sânandrei: circuit viteză, drift, eco-kart şi moto-kart

Raliu la Sânandrei: circuit viteză, drift, eco-kart şi moto-kart

Duminică, începând cu ora 10, pe platforma asfaltată situată pe DJ 692 – 2 kilometri de la intersecţia cu DN 69 spre Sânandrei, pe partea stângă, va avea loc etapa a 4-a a Campionatului de Automobilism & Karting Timiş 2022.

„Cupa Timişului Sânandrei Gartner Eurotrans 2022” este organizată de Asociaţia Auto Club Rally Timiş, cu sprijinul Gartner Eurotrans România şi Simultan, aflându-se sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Concursul va cuprinde următoarele secţiuni: circuit viteză, drift, eco-kart şi moto-kart. Fiecare va avea două manşe de concurs, în clasament urmând să conteze cel mai bun timp.

CITEŞTE ŞI: „Trofeul Adriaticii”, examen important la Porec. Luptători de la Heracle Ghiroda, printre concurenţi

„Etapa de la Sânandrei este una din cele mai apreciate de concurenţi datorită specificului său, de circuit viteză. Conform tradiţiei, concursul va fi încheiat cu o secţiune de drift show, foarte apreciată de spectatori.

La acest concurs se pot înscrie toţi amatorii pasionaţi de automobil, condiţiile fiind foarte facile, şi pot participa şi automobile neînmatriculate, cu maximum trei piloţi pe o maşină, copilotul fiind opţional”, a declarat Ladislau Giurisici, preşedintele Asociaţiei Auto Club Rally Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *