Autobuz cu 50 de copii, implicat într-un accident pe o şosea din Timiş

Pompierii au fost anunţaţi, marţi dimineaţă, prin 112, la ora 6.52, despre producerea unui accident rutier, un autobuz ce transporta elevi a derapat în șanț.

Autobuzul transporta copii în localitatea Bencecu de Sus. A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara şi Punctul de Lucru Pişchia. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, 2 echpaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 15 pompieri și o ambulanță SAJ cu asistent.

S-au asigurat măsurile PSI necesare și prim-ajutor. Din informațiile inițiale, în autobuz, după spusele șoferului, se aflau 50 copii care nu au suferit traume.

CITEŞTE ŞI: Grav accident la Gara de Nord din Timișoara (FOTO)

La sosirea primului echipaj la intervenție, la fața locului se aflau doar 23 de copii și 2 adulți. O parte din copii, după producerea accidentului, au plecat de la fața locului prin mijloace proprii. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, potrivit ISU Timiş.

Vă reamintim că, luni, în aceeaşi zonă s-a produs un eveniment rutier asemănător.

Foto: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
cet 14 ianuarie 2020
1. Ce "mijloace proprii" au copiii la ora 6:30 dimineata pe un camp? 2. Soferii care transporta persoane, marfuri periculoase, etc. nu mai sunt testati periodic? Am impresia ca acum sunt numai dementi iresponsabili care nu au auzit de conducerea preventiva!!