Şase bănăţeni au câştigat la loto peste 720.000 de euro. Norocoşii au vârste cuprinse între 40 si 50 de ani

loto 2

Cei şase bănăţeni s-au prezentat luni, 13 ianuarie 2019, la sediul Loteriei Române pentru ridicarea premiului de 3,73 milioane lei (peste 728 de mii de euro), câştigat la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 31.12.2019. 

„Să aveţi norocul nostru, mult succes!” – este mesajul pe care câştigătorii au dorit să îl transmită tuturor jucătorilor. Este vorba despre un grup de 6 jucători (patru bărbaţi şi două femei), toţi din Bozovici, care, după cum au declarat Loteriei Române, au jucat pentru prima dată în această formulă, fiecare dintre ei fiind, de altfel, jucător fidel la jocurile organizate de Loteria Română.

Individual, niciunul nu a câştigat vreodată ceva, însă formula jucată în Ajunul Anului Nou le-a purtat noroc. Oamenii au povestit că fiecare din grup a pus câte două numere şi li s-a părut interesant că fiecăruia i-a iesit câte un număr din cele şase câştigătoare.

Norocoşii au vârste cuprinse între 40 si 50 de ani, dar nu au dorit să-şi faca publică identitatea. E de înţeles! S-ar trezi cu o grămadă de prieteni şi neamuri pe cap, scrie CAON.RO!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns