Au spart o mașină, nu departe de Timișoara, și au plecat cu tot ce au putut lua cu ei

hot masina

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au reținut un bărbat, de 51 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt de pe raza localității Sânmihaiu German, unde a spart o mașină. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au identificat  doi bărbați, de 51 și 48 de ani, bănuiți de furt calificat. Cei în cauză ar fi sustras dintr-o mașină parcată pe raza localității Sânmihaiu German, documente și bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de 500 de lei.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat” și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor  în cauză, precum și pentru recuperarea totală a prejudiciului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *