Au plătit pentru pescuit un preț uriaș: 1.500 de lei după ce au dat cu undița în Timiș și în Bega

pescuit 2

Opt persoane au fost sancționate contravențional după ce au fost găsite la pescuit, fără a respecta legea.  Jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara, în colaborare cu Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș, au desfăşurat zilele trecute acţiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol.

CITEȘTE ȘI: Magazinele se pregătesc din nou pentru cumpărăturile de panică, din cauza valului doi al pandemiei

În timpul acestor acțiuni care au avut loc pe râurile Timiș și Bega, au fost depistate cele opt persoane, dintre care trei nu dețineau permis de pescuit, una nu a prezentat permisul iar patru dețineau permis eliberat de o asociație de pescari care nu are contracte de utilizare a apelor din județul Timiș.

Pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, persoanele identificate au fost sancționate contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 1500 lei.

Pe timpul acestor acțiuni, au fost desfășurate și activități de informare și prevenție, cu privire la faptele ce constituie contravenții sau infracțiuni în domeniul pescuitului și sancțiunile care se aplică în cazul nerespectării prevederilor legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *