VIDEO / Mercedes de 150.000 € incendiat intenționat de proprietarul care s-a săturat să aibă probleme cu mașina de lux

vlogger

Un Mercedes de lux, care valorează aproape 150.000 de euro, a fost incendiat intenționat de proprietarul sătul să aibă fel de fel de probleme cu mașina, scrie Auto Blog, care preia filmarea de pe canalul de YouTube al unui vloger rus.

Mikhail Litvin, un tânăr vlogger rus, a decis să protesteze într-un mod extrem față de dealerul de la Moscova al producătorului german și și-a dus bolidul pe un câmp, a scos din portbagaj mai multe bidoane cu combustibil și a dat efectiv foc mașinii.

Mikhail era proprietarul unui Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ pe care l-a cumpărat în 2019 şi care l-a costat 13 milioane de ruble (ceva mai mult de 143.000 de euro). Modelul sport a avut însă mai multe defecţiuni la motor, deşi proprietarul îl condusese doar 15.000 km, conform libertatea.ro.

De patru ori a fost vlogger-ul în service-ul oficial cu mașina, însă problemele nu au fost rezolvate, așa că a apelat la niște prieteni care dețin un atelier auto. Acolo a descoperit inclusiv că bolidul fusese reparat la reprezentanța din Rusia cu piese neomologate.

În semn de protest, Mikhail a dat foc mașinii și imaginile publicate de el au fost vizionate de peste 4 milioane de oameni în primele 24 de ore. 8,2 milioane de vizualizări a strâns videoclipul în 48 de ore.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “VIDEO / Mercedes de 150.000 € incendiat intenționat de proprietarul care s-a săturat să aibă probleme cu mașina de lux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *