Au apărut produse care fac furori în supermarketuri

alimente 3

Produse inedite au apărut în marile magazine alimentare din Timişoara.

Spre uimirea cumpărătorilor, e vorba de alimente pe care nici în cele mai îndrăzneţe vise nu ni le-am fi imaginat. Unul dintre produsele care fac valuri printre clienţi s-a impus, pur şi simplu, prin denumirea care-ţi taie respiraţia: „roşii cu gust de roşii”!

Este incredibil câtă fantezie au avut producătorii şi comercianţii acestui produs şi nu au trecut „roşii cu gust de ardei, de ceapă, de morcovi sau de varză”, ca să meargă bine vânzările. Probabil, de sărbători vor apărea şi portocalele cu gust de protocale, slănina cu gust de slănină şi cozonacul cu gust de cozonac, că doar nu o să aibă gust de roşii, ce ne mirăm atât!

Un alt produs cu o denumire la fel de inspirată sunt crenvurştii cu piept de pui, care, atenţie, nu conţin porc! Oferta este limitată, pentru că în fiecare săptămână vom avea derivaţii ale acestui produs savuros: crenvurşti de pui care nu conţin vită, oaie, peşte, lapte sau ouă!

Aşteptăm să apară şi brânza care nu conţine carne şi băuturile alcoolice care au alcool, pentru ca să avem produse variate şi cu denumiri cât mai inedite. Dacă tot suntem luaţi de proşti, măcar să fie o manipulare generală şi să putem cumpăra liniştiţi produse pentru proşti cu faţă de proşti!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Au apărut produse care fac furori în supermarketuri

  1. E prima data cand in loc de roșii cu gust de plastic găsim cu adevărat gust de rosii.
    Astfel că marketing + adevar = succes.
    Carcotasilor !🙂

  2. Domnu’ Florescu, nu stiu de unde iti faci cumparaturile, dar eu am cumparat de atat de multe ori rosii „cu gust de iti vine sa le arunci” ca as incerca „rosiile cu gust de rosii” si daca sunt bune mai cumpar si alta data. Iar „crenvurstii de pui fara porc” sunt explicati pentru admiratorii partidului pe care-l aperi in majoritatea scrierilor matale cu o indarjire demna de o cauza mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *