ATENŢIE, tentative de răpire din faţa unei şcoli! UPDATE

elevi 5

Tatăl unei fetițe, în vârstă de nouă ani, susține că în ultimele zile trei tentative de răpire a copiilor au avut loc în fața unității de învățământ.

Marius S., povesteşte că fetiţa lui a ajuns speriată acasă după ce, afirmă ea, o maşină a oprit în faţa ei şi câteva persoane au vrut să o tragă înăuntru.

Ba mai mult un individ ar fi luat-o pe sus. Aceasta a reuşit să scape şi a fugit spre casă, locuind în apropriere. Incidentul s-a întâmplat la ora 12, a zilei de marți, în faţa unei şcoli din municipiul Arad.

Păcăleala momentului: Răzuiți ca să descoperiți o… țeapă!

Marius este părintele care a şi postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care relatează cele întâmplate. Acesta nu înţelege de ce nu a intervenit nimeni.

De asemenea, Marius a declarat că a auzit că în urmă cu o zi acelaşi lucru li s-a întâmplat altor doi elevi, toţi au vârsta de nouă ani. A fost anunţată şi conducerea şcolii.

E vremea cauciucurilor de iarnă! Când se montează? Cât sunt amenzile? Ce spun poliţiştii timişoreni

Acesta a postat mai multe mesaje pe Facebook printre care:

„Am o rugăminte la toţi prietenii sau cunoştinţele mele sau alte persoane care au văzut sau auzit ceva. Vă rog să îmi scrieţi pe privat”. Acesta mai susține că împreună cu alți părinți va merge astăzi la Poliție pentru a depune o plângere.

Va fi JALE printre şoferi!

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad spune că până miercuri dimineața nu a fost depusă nici o plângere în ceea ce privește posibilele răpiri.

UPDATE! Miercuri, în jurul orei 12, au fost depuse două plângeri la Poliția Arad de către părinții a două fetițe, eleve la Școala Generală „Ioan Slavici”, cu privire la o tentativă de răpire. După aproximativ trei ore, poliția a reușit să identifice suspectul.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 70 de ani, pastor neoprotestant, acesta fiind dus la sediul poliției pentru audieri. Pastorul conducea o mașină Ford Focus de culoare albastră, și se oprea lângă eleve, chemându-le în mașina lui. Deocamdată poliția face cercetări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “ATENŢIE, tentative de răpire din faţa unei şcoli! UPDATE

  1. Oamenii nu se baga li frica daca vede vreo femeie copil molestat pe strada de altii dar daca vede un jandarm sau politist ca incearca sa bage frica in niste derbedei chiar si pute de 7-ani in sus zbeara filmeaza ca de ce nu le da drumul la ciorii si atunci te intrebi suntem o societate normala la cap ? adica care chiar auuu nevoie nu ii ajutam !!! si pe hoti mincinosi le sarim in ajutor. Aia care filmeaza institutile facandusi treaba dupa lege sigur ii neam de aceleasi jeguri care ne fac de rusine si care ne fac rau noua si copiilor nostrii de mici ii invata sa fie rai cu altii si asta ii crudul adevar (de ce nu se face un studiu cat ce si cum ne suportam ca etnie si religie si de la ce pleaca ura asta care desbina oamenii sa nu ziceti ca ii vorba de banii in fiecare etnie exista bogati si de aia tot exista Rasim si ura) O LEGE MAI DURA SI FAR DISCREPANTE INDIFERENT DE ETNIE SI RELIGIE TOTII SUNTEM EGALII LEGEA SE EXECUTA NU SE DISCUTA.(exceptie parlamentarii,senatori ,procurori ,judecatori,etc )

  2. unul dintre motivele pentru care majoritatea oamenilor raman impasibili la violenta importiva copiilor este ca li se pare normala!!
    cu toate ca sunt impotriva oricarui tip de agresiuni, as sta sa ma gandesc bine daca sa intervin intr-un incident, pentru ca e foarte probabil sa fie doar parintele care isi impune vointa in fata copilului.
    serios, v-ar ingrijora sa vedeti un copil tras de mana, plangand, sau luat pe sus, dintr-un parc?

Lasă un răspuns