Atenție, șoferi: schimbări importante pe autostrada Sibiu – Nădlac!

Atenție, șoferi: schimbări importante pe autostrada Sibiu – Nădlac!

Atenție, șoferi: schimbări importante pe autostrada Sibiu – Nădlac!

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat câteva schimbări importante pe autostrada Sibiu-Nădlac, începând de sâmbătă. Astfel, din 14 mai se va deschide circulația pe autostrada A1, Calea 1 (Sibiu – Sebeș).

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu anunță licitaţie pentru 62 de trenuri electrice de scurt parcurs cu o valoare estimată între 3 şi 4 miliarde de lei. Timișoara, pe lista orașelor beneficiare 

Dar, de luni, 16 mai, se va închide Calea 2 (Sebeș – Sibiu), între nodul rutier Cunța și Săliște, pentru a permite continuarea lucrărilor de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la Viaductul Aciliu.

Se estimează finalizarea lucrărilor în data de 4 iunie. „Traficul, în această etapă a lucrărilor, va fi deviat pe următoarea variantă de ocolire: nod rutier Cunța – DJ 1061 intersecție cu DN 1, km 351+250 – DN 1 (Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus – Săliște) – DN 1 km 330+490 intersecție cu DC 67 – Nod rutier Săliște – A1. Perioada de execuție estimată a lucrărilor la Viaductul Aciliu poate varia în funcție de condițiile atmosferice”, a comunicat DRDP Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *