Atenţie, şoferi! S-au reluat lucrările în Piața Mărăști

S-a încheiat pauza generată de așteptarea avizului pentru descărcarea arheologică în sensul giratoriu din Piața Mărăști, astfel că lucrările coordonate de Primăria Timișoara au fost reluate.

Vara ploioasă a făcut ca prin gropile de pe șantier să crească tot felul de buruieni, posibil și ambrozie, dar acestea urmează să dispară cât de curând. Deocamdată, zidurile descoperite pe parcursul cercetărilor arheologice au fost acoperite cu folie și apoi cu un strat de nisip, peste care se reașează pământ.

Lucrările au ca scop adăugarea încă unei benzi de circulație în sensul giratoriu, ceea ce va duce la o mai bună fluidizare a traficului prin acest punct foarte solicitat de șoferii din Timișoara.

Pe partea dinspre Parcul Botanic, unde va fi lărgită Calea Alexandru Ioan Cuza, dar și pe strada Oituz, s-ar putea să fie necesară și mutarea unor stâlpi de iluminat și a unor semafoare.

Conducerea municipalității a promis că șantierul se va finaliza până la sfârșitul acestei luni. În orice caz, ar fi de dorit ca perturbarea traficului să se încheie până la reluarea cursurilor de la școli și facultăți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Atenţie, şoferi! S-au reluat lucrările în Piața Mărăști

Lasă un răspuns