Modernizare în ritm de melc. De trei ani, primarul unei comune timișene lucrează într-un fel de birou de șantier

primaria giarmata 2

Printre ofurile primarului Virgil Bunescu din Giarmata este și ritmul de melc cu care înaintează lucrările de modernizare-reamenajare a clădirii primăriei.

Edilul, de altfel, lucrează într-un fel de birou de șantier, un spațiu de lângă intrarea în clădire insuficient și supraaglomerat cu dosare și bibliorafturi, având în vedere multitudinea de proiecte pe care le are în derulare administrația locală.

Cu toate demersurile făcute la constructor, acesta lucrează când… dorește și cât dorește.

De trei ani de când s-a demarat investiția, funcționarii primăriei întâmpină aceleași probleme ca și primarul, fiind nevoiți să-și desfășoare activitatea în condiții de aglomerare a spațiilor și disconfort.

Privind pe culoar, e totuși bine, căci se vede o luminiță la capătul lui…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Modernizare în ritm de melc. De trei ani, primarul unei comune timișene lucrează într-un fel de birou de șantier

 1. Da in aceasta cladire a fost montat initial parchetul, iar ulterior a fost pus acoperisul, peretii si dusumeaua sunt pline de igrasie si mucegai. Despre proiect nu se mai pote discuta, iar despre constructor, se poate spune ca este unul de top.

 2. Exact asa s-a intamplat si cu asfaltarea drumurilor acu 3 ani si cu parcul care se face tot de vreo trei ani si deocamdata e doar un camp cosit cu niste stalpi de iluminat. Numai parc nu se cheama ala!
  Lucrarile nu avanseaza la primarie pt ca primaria nu plateste!
  In frunte cu primarul la primarie lucreaza de ani multi aceasi shleahta unita de pile si rubedenii a caror singura grija si preocupare e ziua de salar sau urmatoarea greva pt a cere si mai multe sporuri.
  Desi comuna este una foarte bogata mai ales datorita parcului industrial.
  Bani sunt o gramada din taxe dar la primarie nimeni nu se implica si isi vede doar de propriul interes.

  1. Aaa!! parcul acela in care urma sa vina si trenuletul, anul asta au venit stalpii, la anu o sa mai puna niste borduri iar in 20-20 o sa vina probabil si VEORICA, sa mai taie vro panglica.
   Despre,, rubedenii,, aia sunt niste nevinovati pe care tovarasul ala ii umileste ii jigneste in orice moment si nici unu nu indrazneste sa zica nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *