Atenție, șoferi! E valabil pentru toți. Măsură radicală luată de autorități

control trafic

Măsură radicală, dar necesară având în vedere numărul mare de rable care circulă pe șoselele din România, luată de autorități.

Potrivit DRDP Timișoara, începând cu 20 mai 2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP expirată, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă fără drept de circulație.

CITEȘTE ȘI: Descărcări electrice și, posibil, grindină, în județul Timiș. Atenționare nowcasting emisă de meteorologi

Concret, puteți lua mașina de la fața locului doar pe platformă și, obligatoriu, va trebui să treacă prin verificări la RAR!  Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în vestul țării

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către poliţia rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

CITEȘTE ȘI: Toyota recheamă în service 28.000 de mașini din România. Se înlocuiesc airbag-urile făcute la Takata

Puteți verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul https://www.drpciv.ro/services.html.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Atenție, șoferi! E valabil pentru toți. Măsură radicală luată de autorități

Lasă un răspuns