ATENŢIE! Rromii care JECMĂNESC şoferii pe marginea drumului s-au înmulţit. A apărut O NOUĂ MAŞINĂ!

Foto arhivă

În urma distribuirii pe Facebook a articolelor cu Mercedesul negru E Classe, în care se află un rrom îmbrăcat în cămașă și cravată, iar o a doamnă face stopul cu un copil în brațe, au apărut foarte multe comentarii şi imagini de la cetăţeni.

Printre ele, și o fotografie cu un Mercedes negru, E Classe, tras pe marginea drumului, din care a coborât un domn în cămaşă şi cravată, care face semne disperate spre şoferi să oprească.

Mercedesul este exact precum cel descris de cititori, diferența fiind numărul de înmatriculare.

Un alt semnal l-am primit sâmbătă-noaptea, de la o doamnă din judeţul Timiş, care ne-a scris:

jaf rromi

În ultima săptămână au fost văzuți în mai multe județe cum ar fi Oradea – pe strada Clujului, sau aproape de oraș, în Zimand – județul Arad, la Selgros în Arad, la Kaufland în Arad, la Sânandrei şi Orţişoara – Timiș, Milova – Arad, Hunedoara, etc.

Unii cititori spun că acționează și pe Valea Oltului, în județele Sibiu, Vâlcea și Argeș, dar și în Germania, Austria, Slovenia și Ungaria.

Înțelegem de aici că e o întreagă rețea, cu mai multe mașini, majoritatea Mercedes, înmatriculate în diferite state din Vest.

SHARE ştirii! Şi alţii trebuie să aibă grijă!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “ATENŢIE! Rromii care JECMĂNESC şoferii pe marginea drumului s-au înmulţit. A apărut O NOUĂ MAŞINĂ!

  1. In fata cit si in incinta magazinului Kaufland( Gh.Lazar) tiganii sunt toata ziua cu copii cu tot,cersesc, te pindesc si iti iau cosul ptru cei 50 bani,cu bratele pline de cumparaturi te trezest ca nu ai unde sa le pui.Magazinul este impinzit si de security, care fac tot felul de glumite cu casieritele,tiganii sunt ladati sa opereze in liniste.

Lasă un răspuns