ATENŢIE MARE pe şoselele Timişoara – Cenad, Timişoara – Arad şi Deva – Arad! NU OPRI dacă vezi această maşină!

Un arădean a făcut un anunț care ar putea intra nu doar în atenția arădenilor şi timişorenilor, dar și a tuturor celor care circulă pe DN 6 Timişoara – Cenad, DN 69  Arad – Timișoara, DN 79 Arad – Oradea şi DN 7 Arad – Deva. Și, în general, pe drumurile publice din România.

Foldi Fabian a postat următorul anunț pe grupul RADAR ARAD de pe Facebook: „Scamatoria cu accidente pe DN 69 aproape de Sâandrei, dinspre Arad! Spune că nu are benzina etc… NU VA OPRITI SĂ ÎI AJUTAȚI! MERCEDES cu nr de Germania…”

Evident, la un astfel de anunț au urmat mai multe comentarii, astfel am aflat că este vorba despre un Mercedes E Class w 211 ngru și este vorba și despre o femeie cu copil mic!

Citeşte şi:

Este doar pentru DOAMNE ŞI DOMNIŞOARE! Ce i s-a întâmplat unei femei în maşină… VIDEO

 

„Mi se pare asa de trist… Toată falsitatea aceasta scade increderea si ajungem sa nu mai ajutam pe nimeni deoarece ajungem sa credem ca este o inselatorie. Si va fi odata, undeva, un om care chiar va avea nevoie de ajutor si nimeni nu va opri”, scrie Alina Dragomir.

Toți cei care au postat vorbesc despre înșelătorie. Femeia cu copilul în brațe face semne șoferilors ă oprească, după care se plânge că nu are bani de combustibil, oferind, conform unora, tot felul de obiecte în schimbul banilor. Deci, nu opriți dacă vedeți un Mercedes E Classe Negru înmatriculat în Germania, lângă care este o femeie cu copil în brațe, de etnie rromă, care vă face semne disperate să opriți, iar apoi vă cere bani pentru combustibil.

VA SFATUIESC SA NU VA OPRITI! Nu merita sa va puneti siguranta in pericol…”, spune Paul Voștinar.

Dă SHARE ştirii! Şi alţii trebuie să aibă grijă!

 

Sursa specialarad.ro .

6 Comments
Shitulescu 15/11/2015
Imi place ca noi ne dam silinta sa fie prinsi ratatii astia si politia nu ia clar nici o masura,daca ei continua sa faca aceleasi chestii.Ar fi asa de greu da facut un flagrant cu niste politisti in civil?
Leontina 14/11/2015
Buna seara, in aceasta dupa masa era la intersectia drumului Timisoara-Arad cu Sinandrei o masina galbena din care sa dat jos un barbat si a traversat drumul sa faca autostopul spre Sinandrei si avea o sticla in mana , mi-a facut semn sa opresc dar nu am oprit fiind singura in masina.Daca ce spuneti e adevarat atunci sa stiti ca nu folosesc numai masini marca Mercedes.
moses 12/11/2015
Numai cei care ar trebui sa-i traga pe dreapta, nu stiu nimic despre acest fenomen....
claudiu 10/11/2015
Am vazut cum o ora aceiasi faza pe drumul de la lugoj spre timisoara
Vali 10/11/2015
E perfect real. Alina Dragomir e naiva si va fi inselata, cel putin, cu prima ocazie. Parintii mei, pe drumul Caransebes - Orsova, au cumparat cu 100 euro un lantisor de aur, de la o pereche cu copil mic, care spuneau ca vin din Germania si nu mai au bani de benzina. Aveau o masina neagra, cu numar de Germania...
Teo 10/11/2015
Asta e clasica. Pe valea Oltului sunt de ani buni astia. Au mai fost cazuri si prin orase, prin parcari de hipermarket-uri, etc.