ISU Banat, în control la cluburi, baruri și săli de spectacole

control pompieri

Echipele mixte compuse din angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, Inspectoratului Județean de Poliție și Inspectoratului Județean de Jandarmi au efectuat în weekend-ul trecut 19 controale, constatatând 47 de deficiențe, din care au fost înlăturate la fața locului șapte.

Au fost vizate obiective cu afluență de persoane, din categoria cluburi, baruri, discoteci, săli de cinematograf sau spectacole și mall-uri. Controalele s-au soldat cu 17 avertismente și 28 de amenzi însumând 211.000 de lei.

De asemenea, s-au executat cinci exerciții de evacuare cu 89 de participanți. Au fost depistate deficiențe privind organizarea activității de apărare împotriva incendiilor, privind existența și funcționarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, nerespectarea reglementărilor referitoare la utilizarea focului deschis (de exemplu, lumânări), precum și privind fumatul, nereguli din punct de vedere al prevenirii situațiilor de urgență, având caracter tehnic.

Pe lista pompierilor s-au aflat localuri din zona centrală a Timișoarei, dar și din alte localități din județ: Bugar`D Pub, Club D`Arc, Aether SRL, The 80`s Pub, Club 30, MP & CE Pub Lugoj, Cora Expans SRL, Liria SRL Lugoj, Repulse Bay SRL., Club Molly Malone, Automatic Leisure and Gaming SRL Lugoj, Porto Arte, S-G Atmosphere 2009 SRL, The Note Pub, Club Heaven, Cuz – Dan SRL, Karadorde.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns