ATENŢIE, IMAGINI care vă pot afecta emoţional! TREI OAMENI AU MURIT într-un cumplit accident rutier, între Lugoj şi Deva

accident mortal 1

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 17:40, pe Drumul Naţional 68 A, între Lugoj şi Deva,  în zona localităţii Ohaba.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Galați, care conducea un autoturism pe DN 68 A, dinspre Deva spre Timișoara, într-o curbă fără vizibilitate bună, s-a angajat în depășirea unui autoturism și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus.

Ajunşi la locul impactului dintre două autoturisme, pompierii au găsit, într-o maşină înmatriculată în Dâmboviţa, un bărbat decedat şi alţi doi aflaţi în stop cardio-respirator.

accident Ohaba

„Pompierii salvatori şi personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean au făcut eforturi deosebite pentru resuscitarea celor doi bărbaţi. Toate manevrele de resuscitare aplicate aproape o oră nu au dat niciun rezultat, bărbaţii fiind declaraţi decedaţi de către medic. Persoanele decedate au 34, 40 şi 48 de ani. Bărbatul decedat şi încarcerat a fost extras de pompieri din autoturism doar după îndepărtarea mai multor elemente componente ale maşinii”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Continuarea şi mai multe imagini, pe zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns