Atenţie! ANAF a început acţiunea de „impozitare a nunților”. Ce trebuie să facă tinerii care se căsătoresc şi ce sancţiuni riscă

nunta

ANAF a început acţiunea de „impozitare a nunților”, anunţă Realitatea.net.

Astfel, ANAF le va trimite tinerilor căsătoriți formulare în care să declare cât au cheltuit cu fotografii, formațiile, florăriile, DJ-ii și cât au plătit la restaurantele unde şi-au organizat petrecerile.

Cei care refuză să dea curs solicitării ANAF riscă o amendă cuprinsă între 2000 şi 5000 de lei.

Tinerii însurăţei trebuie să ofere Fiscului nume de persoane şi de firme, numere de telefon, adrese și intermediari cu care au colaborat la organizarea evenimentelor. ANAF verifică apoi veniturile persoanelor fizice sau firmelor din industria organizării de evenimente, domeniu în care se lucrează cu sume destul de mari de bani şi unde se declară parțial sau deloc realizările, pentru a se evita plata taxelor către stat.

 

newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Atenţie! ANAF a început acţiunea de „impozitare a nunților”. Ce trebuie să facă tinerii care se căsătoresc şi ce sancţiuni riscă

  1. a nuntilor si nu a celor care cîntă la nunti .asa că gută salam etc sînt scutiti. tinerii la început de viată ttrebuiesc impozitati .conform acelui referendum pentru familia traditională a lui dracnea.

Lasă un răspuns