Nu a ţinut cont că accesul pe Transalpina bănăţeană e restricţionat şi a rămas înzăpezit

sofer in zapada 1

Un cărăşean a vrut să ajungă mai repede în staţiunea Semenic, a ignorat semnul de circulație, acces interzis, dar după puţin timp a ajuns să ceară ajutorul jandarmilor montani.

Şoferul a ingnorat faptul că din decembrie anul trecut şi până în 15 martie 2019, tronsonul Slatina Timiş-Brebu Nou a fost închis de administratorul de drumuri şi a ieşit în peisaj cu maşina.

Văzând că este imposibil să mai facă vreo manevră din cauza nămeţilor, cărăşeanul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul autorităţilor judeţene.

„Deplasarea până la autoturismul înzăpezit a durat aproximativ două ore, acesta aflându-se într-o zona greu accesibilă și închisă traficului public. Jandarmii montani au fost nevoiți să cureţe cu lopeţile drumul pentru a putea continua deplasarea. Asigurându-se că persoana în cauză este în siguranță, jandarmii montani au reușit să repună autoturismul pe partea carosabilă“, ne-a informat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

Reamintim la faptul că, în luna decembrie 2018,  Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin anunța închiderea circulaţiei pe tronsonul cuprins între Brebu Nou şi Slatina Timiş, km 37+000 – 58+000, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, până în luna martie 2019. Variante ocolitoare sunt DN 6 Slatina Timiş – Caransebeş – DN 58 Reşiţa și DJ 582 Brebu Nou – Văliug – Reşiţa DN 58 Caransebeş – DN 6 Slatina Timiş.

argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *