Atenție! A apărut o nouă metodă de înşelătorie – Ştergerea datelor din Biroul de Credit

Ştergerea datelor din Biroul de Credit este o nouă afacere prin care românii cu datorii la bănci sunt înşelaţi.

CITEȘTE ȘI: În numele tatălui, al soțului și al mamei! Cu un CV bazat pe joburi în familie și ZERO vechime în specialitatea studiilor, o piloasă a fost angajată ilegal de Primăria Timișoara și numită directoare de Nicolae Robu

Mulți dintre datornici au primit, pe telefon, mesaje de la firme care le promit ştergerea din baza de date a biroului de credit, indiferent de situaţia lor financiară.

Aproape cinci milioane de români erau pe listele Biroului de Credit la începutul acestui an.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năştea. Fetiţa ei e sănătoasă

În ultima perioadă, nenumăraţi români au primit, pe telefon, mesaje de la firme care le promit ştergerea din baza de date a biroului de credit, indiferent de situaţia lor financiară.

Cei care solicită ștergerea informațiilor se înșeală, dacă cred că astfel pot obţine mai uşor un credit nou, spun specialiştii.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanul Florin Călinescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: ”Bă, demiurgule, da’ cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut?”

Timp de patru ani, datornicii pot fi şterşi din baza de date doar dacă au ajuns acolo dintr-o greşeală a unei bănci sau dacă nu a fost înştiinţat de introducerea în biroul de credit cu 15 zile înainte, scrie antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns