Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năştea. Fetiţa ei e sănătoasă

Andreea Bălan a născut, luni, și în timpul nașterii a suferit un stop cardio-respirator, a anunțat soțul vedetei, George Burcea.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabila. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Va mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei.”, a fost mesajul postat de George Burcea pe pagina de Facebook a artistei.

Andreea Bălan a ajuns la spital în cursul zilei de luni, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană. Artista a recunoscut că, deși a mai trecut prin asta, avea emoții mari și aștepta cu nerăbdare să își țină în brațe bebelușul. Andreea Bălan și-a anunțat fanii, printr-un mesaj postat pe contul de socializare, că va naște.

„Dragii mei, azi e ziua cea mare si peste cateva ore Bebe Clara va veni pe lume ??Suntem foare emotionati si abia asteptam sa o vedem❤️ Sa imi tineti pumnii!”, a scris Andreea Bălan, înainte de a intra în sala de operații, scrie observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns