Atât de murdară e Timișoara, că nici golf nu poți juca. Foto

Atât de murdară e Timișoara, că nici golf nu poți juca. Foto

Circumvalațiunii a fost considerată mereu una dintre zonele bune ale Timișoarei, dacă nu chiar printre primele, avându-se în vedere apropierea de centru, nivelul de cultură și de civilizație al locuitorilor, valoarea școlilor sau facilitățile existente.

Cartierul este îmbătrânit acum, dar tot a rămas în topul preferințelor celor care ar vrea să locuiască aici. Asta, în pofida mizeriei crunte care există de la o vreme, la fel ca în tot orașul. La tot pasul întâlnești pubele de gunoi care dau pe dinafară, e plin de vegetație lăsată în voia sorții și de resturi menajere, lăsate să zacă prin toate locurile posibile: pe trotuare, pe străzi, prin parcuri, chiar și în curtea școlilor.

În zonă sunt foarte mulți bătrâni și e greu de crezut că tocmai aceștia ar fi cei mai certați cu normele de conviețuire socială: se vede și din imagini că oamenii duc gunoiul la pubele, dar nu mai e vina lor să nimeni nu vine să-l ridice sau să curețe vegetația crescută la întâmplare.

CITEŞTE ŞI: Certificatul verde, o bătaie de joc? Reprezentanții HORA avertizează: „Nu am dreptul să îi legitimez pe clienții care intră în restaurant”

Desigur, ar trebui să se implice cei din Primăria Timișoara și din societățile din subordine, dar se pare că aceștia sunt ocupați cu lucruri de la nivele superioare: digitalizare, organigrame, sinecuri și procese juridice.

Gunoiul din oraș nu e un ”task” important. Unde să mai joci golf, așa cum ne încurajează președintele Klaus Iohannis?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Atât de murdară e Timișoara, că nici golf nu poți juca. Foto

  1. de vizitat de catre „organele statului” si Piata Dacia(plina de mizerii si mirosuri pestilentiale de la containerul de deseuri biodegradabile) 

  2. Buna ziua.Locuez pa str.Zlana nr 7.Cei de enel au sapat un sant inparcarea aferenta bloului pt. arepara instalatia electrica stradala.Au acoperit santul cu pamint zicind ca vor asfalta santul a doua zi.Nu au venit .Ce vom face cei care au masini in garaje si locatarii cind vor veni ploile si zapada.Deja eun sant iar masinile intra greu in parcare.Va rog rezolvati situatia creata.Cu stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *