ASU Politehnica a început pregătirea de iarnă. Care sunt noutăţile

asu politehnica

Jucătorii divizionarei secunde ASU Politehnica Timişoara s-au întors la treabă. Alb-violeţii au început, luni, pregătirile pentru partea secundă a campionatului, antrenându-se pe terenul sintetic din cadrul complexului Baza 2.

Antrenorul principal Sorin Brîndescu a primit în probe opt fotbalişti, pe Victor Gîrlea (21 ani, portar, Dacia Unirea Brăila), Claudiu Ghighilicea (23 ani, atacant, Millenium Giarmata), Alin Pricop (17 ani, fundaş dreapta, Mama Mia Becicherecu Mic), Paul Iordache (24 ani, portar, CSM Lugoj), Drarius Grega (21 ani, mijlocaş stânga, A.S.V. 13 Austria), George Cornea (21 ani, fundaş stânga, CS Oşorhei), Cristian Simionov (19 ani, mijlocaş central, FC Hunedoara) şi Cristian Cioran (24 ani, mijlocaş stânga, Astra Giurgiu).

adrian ungureanuPrima certitudine o reprezintă mijlocaşul de bandă Adrian Ungureanu, împrumutat de la Ripensia Timişoara până la finalul actualei stagiuni fotbalistice. Acesta are 27 de ani şi evoluează de aproape un deceniu la nivelul Ligii a III-a, aflându-se la un moment dat în curtea Academiei „Gheorghe Hagi”.

LPS Banatul Timişoara, BC Golf Timişoara, Alto Gradimento Albina, Viitorul Sânandrei, Viitorul Constanţa, Prahova Tomşani, Fortuna Brazi, CS Ineu, Fortuna Poiana Câmpina şi Mama Mia Becicherecu Mic sunt celelalte formaţii la care a activat Ungureanu de-a lungul carierei. În tur, el a marcat trei goluri.

„M-am înţeles cu preşedintele Ripensiei, Radu Ienovan. Eu sunt prieten foarte bun cu el, am fost colegi de echipă la nivel de juniori şi avem o relaţie bazată în primul rând pe respect. Tocmai am bătut palma cu dânsul pentru Adrian Ungureanu, care va veni la noi împrumut pentru o jumătate de an”, a declarat managerul sportiv al grupării ASU Politehnica, Marius Cociu, pentru druckeria.ro.

Conducerea nou-promovatei timişorene încearcă în aceste zile parafarea contractelor cu încă trei jucători experimentaţi pentru posturile care au fost deficitare în prima parte a sezonului 2016-2017.

Altfel, Ştefan Blănaru, Marco Giuricici şi Alexandru Bădăuţă au lipsit motivat de la antrenamentul de luni. Ultimul are pneumonie şi va începe anul pe tuşă.

Aşa cum v-am anunţat, Alexandru Mitrea, Alin Constantinescu, Dan Constantinescu, Daniel Mărgărit şi Bogdan Dănăricu s-au despărţit de ASU Politehnica Timişoara.

„Plecarea fraţilor Constantinescu ne-a luat puţin prin surprindere, dar cele cinci plecări nu cred că ne complică situaţia. Vom găsi soluţii şi sperăm să nu fie o pierdere despărţirea de ei. Nu vreau să-i jignesc, deoarece ne-au ajutat mult, dar cred că putem găsi soluţii care să-i înlocuiască. Vom vedea în această perioadă de pregătire cine va rămâne dintre cei noi. Vom avea două antrenamente pe zi în această săptămână, un meci-şcoală sâmbătă, după care vom anunţa cine va pleca în cantonament la Băile Herculane. Postul de portar a fost, într-adevăr, deficitar la noi în tur şi sperăm să găsim soluţii. În afara celor care se află acum în probe ne dorim în mod expres patru jucători, cu care se poartă tratative. Dacă vom reuşi să-i convingem să vină, vor fi exact ceea ce ne trebuie”, a declarat Sorin Brîndescu, citat de sursa menţionată.

ASU Politehnica Timişoara va efectua un stagiu de pregătire, în perioada 23 ianuarie – 2 februarie, în staţiunea cărăşeană Băile Herculane.

„Cred că am făcut peste 20 de cantonamente la Băile Herculane din postura de jucător şi apoi ca antrenor. În ultimii zece ani nu am mai fost, este adevărat, pentru că staţiunea s-a deteriorat destul de mult. Dar acum s-au făcut investiţii şi chiar am rămas surprins de condiţiile de acolo. Singurul aspect care mai ridica unele semne de întrebare era terenul, baza de antrenament. Am găsit însă o soluţie pentru a intra şi pe teren, chiar pe stadionul din localitate, care se închiriază, şi am ales să mergem acolo”, a mai spus tehnicianul polist.

Primul amical al formaţiei timişorene va avea loc abia la întoarcerea din cantonament. În 4 februarie, alb-violeţii vor primi vizita divizionarei secunde maghiare Elore Bekescsaba.

Foto: druckeria.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.