Asta nu s-a mai întâmplat în ultimii 20 de ani! BOICOT al presei împotriva primarului Timișoarei

Batjocura cu care primarul Nicolae Robu tratează presa timișoreană a generat, vineri, o reacție unică în istoria ultimilor 20 de ani ai gazetăriei locale.

Majoritatea jurnaliștilor prezenți la conferința de presă a primarului au părăsit sala, înainte ca ședința să înceapă! Măsura a fost luată în semn de protest față de lipsa totală de respect a lui Nicolae Robu față de jurnaliști.

La fiecare conferință de presă, Robu întârzie cel puțin 30 de minute, dovedind o sfidare care s-a transformat în regulă generală. Practic, lipsa de punctualitate a primarului este în consens cu debandada din oraș, generată de lucrările care trenează la nesfârșit: aceeași ignoranță care derivă din siguranța primarului că va câștiga lejer încă un mandat.

E clar că Robu nu a învățat nimic din greșelile politicienilor care, aflați pe val, au eșuat lamentabil. Lista acestora e interminabilă, iar numele lui Nicolae Robu s-ar putea adăuga oricând, fără a fi o surpriză.

Gestul de vineri al jurnaliștilor ar trebui să-l mai trezeacă din beția cultului personalității. Cu siguranță, nu o va face și se va trezi de-abia când următorul boicot va veni din partea alegătorilor. Atunci, va fi prea târziu!

16 Comments
Timisorean 16/10/2015
Omul asta da dovada de nesimtire crasa. Fratilor aici colectam totul despre primaru' lu' Peste numit RObu. Haideti aici sa va descarcati nervii: https://www.facebook.com/TV-primariatm-848560825263420/
Daniel C. 16/10/2015
Acest individ , care este..,pe persoana fizica, disprețuiește atât Timisoara cât si pe timișoreni. Cred ca între El si Primaru care este, este o singura diferența: niște diplome. Personal i-l cunosc de când eram student si era exact la fel. Minte la fel cum respira. Este o excrescenta a PNL-ului care încearcă sa pună stăpânire pe electorat cu mizerii împrăștiate pe adversarii săi sau pe oricine are alta părere. Sper, cu ajutorul presei sau cu orice alt ajutor răsare, sa mai prindă un mandat atunci când ne vom vedea ceafa...
klust 16/10/2015
Si la ore intarzie de fiecare data. Sta de vorba cu colegii din facultate si uita ca noi il asteptam in sala de curs.
Vasile Mos 16/10/2015
Joi a intarziat 19minute la un eveniment unde il astepta primarul orasului Faenza, Asa ca asa e el ... Poate mai bine foloseste bicicleta daca orasul e in reparatii...
Alin Gabriel 16/10/2015
Ce sa vezi reactie. Cand administratia Ciuhandu a ras Timisoara de pe harta nu v'ati manifestat greturile asa periculos.
Tavi 16/10/2015
Sa nu planga astia dupa Robu dar cei care-l vor jos pe Robu ma gandesc ca nu sant Timisoreni, banuiesc ca aici este mana PSD-ului care vor sa puna mana pe Primaria Timisoara! Ciuhandu 16 ani nu a miscat o piatra si nu a comentat nimeni nimic, a mai ajutat tigani sa cumpere toate casele de importanta istorica din oras si nimic!
Sandra 16/10/2015
Tare ne-am bucura dacă nu mai prinde un mandat incompetentul!
G.George 16/10/2015
Se "penzioneaza cooafatu' si se retrage la Bouusig"...
PSD 0 16/10/2015
Domnilor dar de Bojin nimic? PSD nu va avea primar in Timisoara :)
Mircea P 16/10/2015
Sa fim seriosi,nici ziaristii din Timisoara nu sunt chiar crema din Romania :) S-a explicat neintelegerea dar na cine nu are alte griji trebuie sa dezbata o intamplate minora la nesfarsit :(
Dragomir 16/10/2015
Asa facea si la cursuri... daca prindeai a doua ora intreaga era bine :)
Mishu 16/10/2015
Daca dobiocul asta e atit de prost incit sa se puna rau cu mass media si nu intelege rolul si puterea presei, atunci sa nu se mire de ce va urma si isi merita soarta. Imi pare rau doar ca datorita unui cocalar imbecil, a unui trubadur vopsit si ratat, a fost compromisa o intreaga zona, iar numele Bocsig a ajuns sa fie efectiv o injuratura. E pacat pentru ca zona este realmente una cu oameni seriosi, destepti, intelepti si cu binecunoscutul bun simt ardelenesc. Dar deh, trebuie sa fie si cite o exceptie care intareste regula, uscatura din orice padure. Pentru mine, marele mister este nu cum a ajuns timpitul asta primar, asta nu e greu, primar poate ajunge orice idiot care minte frumos, fara sa clipeasca. Cum a ajuns asa un cretin rector la Politehnica, asta e adevaratul mister. Probabil cu ajutor de la secu, altfel nu-mi explic.
Lia V 16/10/2015
Dragi jurnali;ti, pe voi (ca şi pe noi) v-a luat peste picior chiar de la început. Mă mir că aţi rezistat atâta timp. De mult ar fi trebuit să faceţi asta - adică să vă respectaţi pe voi înşivă şi, implicit pe noi. Poate că nu doar lui i-aţi fi dat o lecţie despre demnitate. Sunt încă mulţi care cred în minciunile lui. În general cei care nu au prins epoca ceauşistă. Dacă stimabilul sfidător de toţi a intrat în Basilica din Radna cu 25' întârziere, fluturându-şi galant haina ca pe stadion, în faţa unei ţări întregi... ce aşteptaţi de la el? Ştim că vă duceţi la întâlnirile cu el pt noi şi că suportaţi toate astea pt a ne informa. Vă mulţumim! Să sperăm că nu vom mai fi nevoiţi să suportăm mult toate astea.