Asta ne mai lipsea: romii contra Mafia!

Mesajul represiv a prins destul de bine în spaţiul public.

Multă lume vrea să fie pedepsiţi cei care au făcut afaceri necurate, dorinţa de a se face dreptate fiind explicabilă.

Acest lucru este speculat în bună măsură şi de multe partide politice, care, în lipsa unui program coerent, lansează doar mesaje de forţă, din care obligatoriu nu trebuie să lipsească puşcăria, cătuşele şi dosarele penale.

În general, acest gen de mesaj a fost cel mai receptat de către tinerii cu pregătire superioară, dar iată că avem şi alte categorii care vor cu orice preţ să înceteze corupţia din România şi să promulge chiar o lege anti-Mafia.

Pare o glumă, dar până şi romii s-au săturat de corupţie şi doresc să stârpească acest fenomen nociv!

Pentru aceasta, Frăţia romilor susţine un partid care vrea să dea pedepse de cel puţin zece ani de puşcărie tuturor celor care nu respectă noile legi dorite de Partidul Adevăr Dreptate, formaţiunea la care ne referim.

Dacă acest partid va ajunge la guvernare, vom avea un concept care ne lasă cu gura căscată: Legea anti-Mafia concepută şi aplicată de romi!

Evident, ştim bine că trebuie să nu discriminăm această categorie, că sunt fraţii noştri, că ne-am asumat nişte angajamente europene, dar, parcă, cu toată dragostea, e prea mult!

Dacă lăsăm marea corupţie şi criminalitatea organizată pe mâna romilor, ca să asaneze ei societatea românească, ceva nu e în regulă, indiferent de angajamentele europene şi de politica antidiscriminatorie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Asta ne mai lipsea: romii contra Mafia!

Lasă un răspuns