Asta mai lipsea în traficul din Timișoara!

În case e frig, copiii stau cu gecile în sălile de clasă, traficul e infernal, nervii timișorenilor sunt întinși la maximum, iată decorul perfect pentru a mai turna gaz pe foc.

Concret, cu puțin timp înainte de ora 8, când orașul e plin de oameni care merg la serviciu și să lase copiii la școlile înghețate, se găsesc și cei de la Retim să blocheze traficul, că, deh, trebuie să avem un oraș curat și nu se pot găsi alte intervale orare, când străzile sunt mai aerisite.

Claxoane, înjurături, mai printre dinți, mai cu geamul deschis, așa arată tabloul unei dimineți în Timișoara noastră dragă, caldă și curată.  Ca-n Germania!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Asta mai lipsea în traficul din Timișoara!

  1. Azi au venit vandalii si au spart drumul,spatiul verde si trotuarul dintre str Mures si str. Muzicescu in sensul spre Giroc. Lucrarile la acest drum au durat mai bine de 2 ani. Au costat milioane pe vremea lui Lae Robu.Locatarii de pe aceasta strada sunt revoltati de conditiile de viata din cauza santierului Kaufland.Nu credem ca primaria a permis sa se distruga totul drum, spatiu verde , pomii si trotuarul pentru Kaufland. VA RUGAM SA VENITI SA VEDETI SI DVS. CE A MAI RAMAS DIN ACESTE BUNURI PLATITE DE LOCUITORII ACESTUI ORAS.
     

  2. Al dracu’ ce lejer, veseli, plin de respect pentru participantii la trafic…  bine mai circulam in Timisoara – pana sa vina Fritzky…. Ca-n Bocsig… 

  3. Orasul nimanui… Timisoara capitala banatului este demolata si talharita de firmele lui peste prajit care vor sa faca bani pe spatele nostru… Primaria este inexistenta, unde sunt inspectorii din cartiere? De ce nu verifica autorizatiile de constructii ce se dau? Ce se respecta si ce nu se respecta si sa se ia masuri imediat… Fritz este depasit de probleme plus ca el nu vrea sa raspunda pt nimic si a declinat raspunderile.. Deci orasul nu are primar.. Am luat teapa cu USR ul. 

Lasă un răspuns